Janis Winther & Morten Kærgaard Larsen
GÅRDE
Familiegårdene med de tilsammen ca.4200 køer drives meget forskelligt; således er få gårde biodynamisk drevet, andre gårde har udelukkende jerseykøer, og nogle gårde drives med hø-fodring året rundt.
Fælles er at alle landmænd sår urter i deres marker – da vi mener at dette er godt for mangfoldigheden i marken, godt for køerne – og godt for mælken der leveres til mejeriet.
Alle landmændene ejer en del af Naturmælk og er alle en del af fællesskabet omkring mejeriet. Et fællesskab, der også indbefatter alle de ansatte på Naturmælk.
Mælken leveres dagligt til mejeriet, hvor 95 medarbejdere sikrer at mælken fortsat får en skånsom behandling; at den daglige kvalitet opretholdes og at en bred pallette af gode økologiske mejeriprodukterhver dag fremstilles. Smagen er i højsæde – og der udvikles løbende nye produkter indenfor både mælk, syrnede produkter, oste og smørvarianter.
Se kortet over alle vores gårde her: KLIK HER