Grydebrød med røget brie
4 Personer
Ingredienser
1 stk. Grydebrød (eller andet godt brød)
450 g. Røget brie
4 spsk. Kokossukker
4 spsk. Hvidvin
2 stk. Stilke rosmarin
2 spsk. Olie
Havsalt
Toppen skæres af brødet og krummen tages ud og rives i mindre mundrette stykker.
Brødstykkerne vendes med lidt olie og lidt fint havsalt og bages sprøde og gyldne i ovnen ved 200 grader varmluft.
Brødstykkerne vendes med lidt olie og lidt fint havsalt og bages sprøde og gyldne i ovnen ved 200 grader varmluft.
Brien skæres i store tern, vendes rundt med kokossukker og groft hakket rosmarin, derefter kommes styrkerne m i det udhulede brød og hvidvinen fordeles over.
Brødet bages i ca. 20 min. ved 200 grader til al osten er smeltet.
Server straks brødet med brødcroutoner, kiks, rugbrødssnacks, tørret æbleringe ect.
Det er en oplagt mulighed at bruge et daggammelt brød på og undgå madspild.