Grøn humus/dip
Ingredienser
1 ds. Butterbeans
1 lille fed hvidløg
1/2 citron, saften heraf
1/2 lille bundt persille
1 moden avokado
1,5 dl. Skyr
1 spsk. Olivenolie
1/2 tsk. Stødt spidskommen
1/2 tsk. Salt
8 kværn peber
1 tsk. Blomster Honning
1 tsk. Tahin
Bønnerne hældes i en sigte drænes for væde og skylles let under den kolde hane.
Persille skylles grundigt, rystes fri for vand og stænglerne fjernes.
Hvidløg pilles og kimen tages ud.
Avokado udstenes og skrællen fjernes.
Alle ingredienser kommer i en foodprocessor og blendes til massen er grøn og jævn i konsistens.
Smages evt. Med ekstra salt, honning og citron efter behag.
Humusen er god som dip til grøntsagsstænger og oste/cashewnødde snacks.
Fyld i en Buddha Bowl, som garniture til en hovedret med lyst kød eller fisk, eller som spread på et godt Grydebrød, kun fantasien sætter grænser.