HVER LØRDAG Formiddag er Food Trucken på Marked i Aabenraa på Torvet.  *med få undtagelser hvor vi er ude til nedenstående events.

Det sønderjyske fælles dyreskue - 26. - 27 maj 2023

Om Det Sønderjyske Fælles Dyreskue

Også kendt som “Åbenrå Dyreskue”. Naturmælk deltager som altid på det store dyreskue, hvor du udover at møde os, kan se en masse dyr. 

Tidspunkt: 26. – 27. maj: 09:00-17:00

Adresse: Dyrskue pladsen, Hjelmalle 2, 6200 Aabenraa

Hjemmeside: https://dyrskuet.dk/

Madens Folkemøde - 2. - 3. juni 2023

Om Madens Folkemøde

Madens Folkemøde sætter scenen for samtalen om vores madkultur og fødevaresystemer.

Hele Danmarks folkemøde om mad

Madens Folkemøde er et folkeligt og fagligt folkemøde om det, der ligger på vores tallerkner og måden, vi producerer det på. Over to dage samler vi hele maddanmark for at dele viden, holdninger og madglæde. 

Gennem en bred vifte af debatter, workshops, skuekøkkener, smagninger og samtaler dykker vi ned i madens forunderlige verden og bliver klogere på vores mad: hvad den er, hvad den skal være, hvor den kommer fra, og hvordan vi skal spise fremover.

Madens Folkemøde favner hele Fødevaredanmark og skaber rammerne for samtaler på tværs af fødekæden. Formålet er at skabe nye indsigter og perspektiver både på hinanden og på vores fødevaresystemer – og engagere os alle sammen i samtalen om, hvor vi skal hen som madland. 

Madens Folkemøde planlægges og afvikles i samarbejde med Food Organisation of Denmark.

Madens Folkemøde afholdes for fjerde gang den 2. – 3. juni 2023 i smukke omgivelser på Engestofte Gods på Lolland.

De vigtigste principper

Demokratisk: Alle, der har noget begavet på hjerte skal kunne komme til orde. Økonomien må ikke være afgørende, når folkemødets scener og standpladser skal fordeles. Vi ønsker at alle virksomheder, organisationer og interesser skal kunne mødes på lige fod.

Ambitiøst: Vi skal hele tallerkenen rundt og tale om både store og små emner – altid med en klar ambition om at blive klogere sammen og sætte ting i bevægelse. Vi sætter dem med viden og indflydelse i centrum, men lader også andre komme til orde.

Løsningsorienteret: Vi skal tale om, hvor vi gerne vil hen, og hvordan vi kommer i bevægelse. Som mennesker og som samfund.

Tidspunkt: 2. – 3. juni: – Fredag: 10:00-18:00 – Lørdag 10:00-17:30

Adresse: Madens Folkemøde afholdes på Engestofte Gods på Lolland. Adressen er Søvej 10, 4930 Maribo

Hjemmeside: https://www.madensfolkemode.dk/

Foto kreditering: Sophie Due // Food Organisation of Denmark

Roskilde festival - 24. juni - 1. juli 2023

Kom og mød os på N-Bar!

Roskilde Festival er en af Europas største og mest kendte musikfestivaler, der afholdes hvert år i Roskilde, Danmark. Festivalen byder på et bredt udvalg af musikgenrer, herunder rock, pop, elektronisk og verdensmusik. Med sin mangfoldige blanding af lokale og internationale kunstnere samt et væld af kulturelle aktiviteter og events, tiltrækker Roskilde Festival tusindvis af musikelskere og festdeltagere fra hele verden.

I forbindelse med Roskilde Festival deltager Naturmælk med en unik bar, hvor vi tilbyder et udvalg af lækre og forfriskende drinks baseret på vores økologiske mælkeprodukter. Vores mål er at vise, hvordan mælkebaserede drikkevarer kan være både velsmagende og innovative, og samtidig give festivalgængerne en alternativ mulighed for at slukke tørsten og nyde en forfriskende pause mellem koncerterne.

Tidspunkt: 24. juni – 1. juli

Adresse: Roskilde Dyreskueplads

Hjemmeside: https://www.roskilde-festival.dk/da/