Casual Dining - 28. September 2022

Invitation – Mød vores Food Truck på stand B2-035

Vi inviterer MadDanmark til bords den 28. september i Bella Center til Casual Dining 2022.

Er du et professionelt køkken, så skal du sætte kryds i kalenderen!

I år vil vi fokusere på de store forandringer, der sker på den globale og lokale madscene og stille skarpt på det, der ligger på vores tallerken og måden, vi producerer det på. 

Sammen med jer og et stærkt line-up, vil vi sætte scenen for samtalen, hvor formålet er at skabe nye indsigter og perspektiver både på hinanden og på vores fødevaresystem– og engagere os alle i samtalen om, hvor vi skal hen som industri.

Glæd dig ligeledes til at gå på opdagelse blandt de mere end 75 udvalgte leverandører, specialister og producenter, som serverer et væld af smagsprøver, tanker og nye ideer.

Få mere information og bestil din gratis entrébillet her: www.casualdining.dk

Messens åbningstid: Onsdag 28. september kl. 10.00–17.30

Adresse:  Hal B – Bella Center Copenhagen.

Cateringmesse SYD - 5. oktober 2022

Invitation – Mød vores Food Truck på stand 1128

Hvad har dine smagsløg altid ønsket at opleve? Tag på kulinarisk opdagelsesrejse i bæredygtighedens gastronomiske univers.

Den 5. oktober kan du komme med på en kulinarisk opdagelsesrejse i miljøvenlig gastronomi, når vi slår dørene op til Cateringmesse Syd. Her kan du sammen med tusindvis af fagfolk opleve alt lige fra de seneste trends og tendenser til produktnyheder, smagsprøver og håndplukkede leverandører.

Mættet af smagsindtryk og med en kuffert fyldt med inspiration kan du tage hjem til dit køkken med gode idéer til nye smagsoplevelser, som vil glæde dine gæster.

 

Messens åbningstid: Onsdag 5. oktober kl. 9.00–18.00

Adresse:  Messe C, Fredericia

Hørkram Messe - 16.-17. November 2022

Hørkram messe

To gange årligt afholder Hørkram deres traditionsrige fødevarefagmesser, hvor du har mulighed for at møde både Hørkram og de mange leverandører. Messerne byder på spændende nyheder, lækre specialiteter og inspirerende foredrag. Desuden får du på messerne masser af faglige input, og vi giver vores bud på sæsonens tendenser.

Messens åbningstid: 16.-17. november 2022 

Adresse:  Messe C, Fredericia

Cateringmesse NORD - 1. marts 2023

Kom til Nordjyllands største fødevaremesse

  • KUN FOR PROFESSIONELLE

Med foråret følger friske spirer, en ny begyndelse og masser af mulighed for at lade kreativiteten folde sig ud i køkkenets menu. Vi inviterer til en inspirerende dag, hvor du sammen med tusindvis af fagfolk kan møde mere end 150 håndplukkede leverandører, der byder på alt inden for de nyeste fødevarer, trends, tendenser og alle de lækre klassikere, du kender. Tilmeldingen er åben, så skynd dig at reservere dine gratis billetter.

Vi glæder os til at se dig til en dag, der står i inspirationens tegn, dedikeret til alle dem, som arbejder professionelt med mad.

Messens åbningstid: Onsdag 1. marts kl. 9.00–18.00

Adresse: Gigantium, Ålborg