Buddha Bowl
Ingredienser
En rest grøn humus
150 g. Sorghum Salat
1 stk. Kyllingelår el. Bryst.
3 spsk. Lidt myntedressing.
En stor håndfuld feldsalat
75 g. Edamame bønner
30 g. Sukkerærter
30 g. Grønne ærter
20 g. Fintsnittet forårsløg
10 g. Lucernespire.
4 stk. Semi-dried tomater.
3 skiver Nordkaper
Nordkaper skæres i mundrette stykker.
Evt. plukkes kyllingen i mundrette stykker.
Grøntsagerne skylles pg smittes og det hele anrettes smukt i en en stor skål med kylling og Nordkaper øverst.
Her er taget udgangspunkt i rester fra aftensmaden fra dagen før; Tandoori Kylling med Sorghumsalat og Myntedressing samt en rest Grøn humus. Dette for at få fuld udnyttelse af råvarerne og undgå madspild.
Det er kun fantasien der sætter grænser for at genanvende ens lækre mad til en skøn frokost eller en endnu en gang dejlig aftensmad, uden at få nøjagtig det samme to dage i træk.