Svinemørbrad med ovnbagt fennikel
Ingredienser
300 g svinemørbrad
100 g sennep
150 g skummetmælk fra Naturmælk
4 skiver Gou®Dan ost fra Naturmælk
1 stk fennikel
Persille
Smør fra Naturmælk
Mørbraden afpudses. Skær en dyb rille i kødet på langs. Kødet foldes lidt ud og bankes let. Drys salt og peber på kødet og læg skiverne af ost på. Kødet foldes sammen og ombindes med snor.
Brun kødet i lidt fedtstof og læg det i et ovnfast fad. Steg kødet ved 175 ºC i 20-30 min. afhængig af kødets tykkelse. Varm panden op og tilsæt soja sauce, sennep og skummetmælk. Kog saucen ned til en god cremet konsistens. Fenniklen skæres i to, og krydres med salt, peber og lidt oliven olie.
Fenniklen pakkes i hver sit stykke stanniol og bages i ovnen ven 160 ºC ca. 1 time.