Nyheder
PRESSEMEDDELELSE Tinglev 07.12.18
I Naturmælk har vi ikke aflivet tyrekalve siden 2015.
Det regelsæt, der implementeres i Danmark ved årsskiftet, har været et krav til kredsen af landmænd til Naturmælk de seneste 3 år.
På baggrund af en spørgeundersøgelse blandt leverandørerne i 2015, viste det sig at der ikke var nogen leverandører, der aflivede tyrekalvene. Bestyrelsen besluttede herefter, at det fremadrettet er et krav, at når man er leverandør til Naturmælk så betyder det også, at man ikke afliver tyrekalvene.
”Det er et etisk dilemma for landmændene at aflive tyrekalvene. At aflive et sundt dyr er enhver landmands mareridt. Først gør de deres yderste for at få koen/kvien drægtig. De bliver fodret i 9 mdr. for så at aflive halvdelen af kalvene. Det giver ingen mening – hverken for landmanden eller kalven. Tyrekalvene har også ret til et godt liv, og det er landmandens ansvar at tage hånd om alle dyr i deres varetægt”, udtaler Frode Lehmann bestyrelsesformand for Naturmælk, om hvorfor beslutningen blev taget.
Og så er der selvfølgelig også et økologisk aspekt.
Landmanden, som økolog, har fokus på at producere bæredygtigt.
Og hvad gør landmændene så?
En del af landmændene feder selv tyrekalvene, enten som slagtekalve eller som stude. En del sælger deres kalve til opdræt. Her bliver en del af køerne så insemineret med sæd fra kødkvægstyre, så opdrætterne overtager en kalv, som har gode gener for kød. En del af landmændene anvender kønssorteret sæd. Man kan sige at landmændene har stor fokus på management i forhold til at producere de kalve, som giver det bedste output i lige netop deres besætning.
Pr. 1. januar 2019 er der i ”Anbefalinger for at højne dyrevelfærd, miljø og etik ved produktion af økologisk mælk og kød fra bedrifter med kreaturer” kommet et punkt 1.6 som hedder: Forbud mod systematisk aflivning af kalve gældende pr. 1. januar 2019. Disse regler er udarbejdet af Økologisk Landsforening, Landbrug og Fødevarer og Mejeriforeningen. Så nu er aflivning af kalve snart en regel, der gælder for mejerier, som sælger økologisk mælk og som har tilsluttet sig denne aftale i Danmark.
Kontaktinformation:
Bestyrelsesformand
Frode Lehmann tlf.: 20451640
Landbrugsfaglig medarbejder
Lone Prisak tlf.: 40242805
Smag, smil og gummistøvler
Krusmølle, Aabenraa,
d. 11. og 12. August 2018, fra kl. 10-17.
Det er altid en fornøjelse at stå på græsplænen og se ned på lokale producenter der livligt snakker og diskutere med alle jer glade gæster. Regn eller sol, I møder altid op med et nysgerrigt sind. Vi glæder os til at se jer.
Husk passende tøj, da det er et udendørs marked.
Aktiviteter:
- Udstilling med lokale fødevareproducenter.
- Workshops – vær selv med.
- Gummistøvlekast
… og meget mere!
Høstfest hos naturmælk
Naturmælk, Gerrebækvej 24, Tinglev
Lørdag d.1 september 2018, kl. 11 – 16
Traditionen tro afholdes der den 1. lørdag i september Høstfest for hele familien på Naturmælk i Tinglev, Sønderjylland. Her er der denne dag et væld af aktiviteter, MGP stjerner, der står for den musiske del og oplevelser for alle sanser.
ØKODAG 2019
ØKODAG ER KØERNES FORÅRSFEST – Søndag d. 14 april 2019
Mange danskere tager hvert år hele familien med på landet en søndag i april. Her er vi fælles om at lukke de økologiske køer på græs for første gang efter en lang vinter i stalden. Højdepunktet er kl. 12.00, hvor de økologiske landmand åbner stalddørene til de forårskåde køer. Under stor tiljublen af de mange tilskuere, løber, hopper og danser køerne ud under åben himmel på de forårsgrønne græsmarker.
Økodag er ikke alene køernes forårsfest. Over årene er det også blevet danskernes forårsfest. Økodag er Danmarks største nationale økologiske event, som tiltrækker mere end 200.000 danskere.
Kulinarisk vandretur:
A Hereford Beefstouw, Holdbi Kro, Kruså
Maj 2019
Spis dig igennem Sønderjylland
Kulinarisk vandredag i det sønderjyske søndag den 27. maj 2018, hvor du kan smage på lokale egnsspecialiteter og drikke.
Spis dig gennem Sønderjylland sammen med A Hereford Beefstouw, hvor vandringen afsluttes med en god frokost.
Træk i vandrestøvlerne og køb din billet her:
http://a-h-b.dk/krusaa/konceptet/arrangementer-krusaa
Det Sønderjyske Fællesdyrskue, Aabenraa:
Aabenraa Dyrskueplads
d. 24. & 25. maj 2019
Et væld af oplevelser
Publikum på Det Sønderjyske Fællesdyrskue kan se frem til mange oplevelser af varierende art. Dyrskuet er altid klar med forskellige arrangementer og konkurrencer samt udstillere der er klar til at besvare alle jeres spørgsmål.
Dyrskuet indeholder noget for alle, lige meget om det er den professionelle landmand eller folk uden kendskab til landbruget.
Kultur- og Gourmetfestival Aabenraa
Storetorv, Aabenraa
Juni 2019
En rigtig gourmet og kultur weekend
Streetfood – Det store telt på Storetorv
Streetfood – 15 Restauranter disker op med små lækre gourmetretter som sælges for 30,- kr. pr. ret. Kvaliteten er høj og der er retter for enhver smag. Der er mulighed for at tilkøbe retter ved indgang.
Du har to timer at spise i, hvorefter pladsen skal frigives til de næste spisegæster. – Der er mulighed for, at stille sig op i baren, eller ved de runde stå borde.
Lørdag Område Nord Aabenraa gågade
Kl. 10.00 – kl. 15.00
Masser af boder i gaden – Smagsprøver, nyheder og gode tilbud fra lokale og større danske producenter.
Aabenraa bjergmarathon
Aabenraa Bjergmarathon afholdes den 22. juni 2019
Her er der Naturmælk kakaomælk, når løberne kommer over målstregen.
Bjergløb kan tiltrække løbere, fordi ruterne er krævende. Men de kan også skræmme løbere væk – af samme grund. I Aabenraa er tingene gået op i en højere enhed. Aabenraa Bjergmarathon byder på både hårde bakker – og tusinder af deltagere.Aabenraa Bjergmarathon er blevet afviklet siden årtusindskiftet og ruten er karakteriseret af få, men lange stigninger. Stigningerne, hvoraf den skrappeste ligger på Hjarupvej, er placeret på fire sløjfer, som alle har udgangspunkt i Aabenraa by. Maratonløberne skal løbe alle fire sløjfer, mens dem, der løber kortere distancer, kan nøjes med en eller to sløjfer.
Men trods den spændende rute er det ikke dén, der gør Aabenraa Bjergmarathon til noget enestående. Løbets unikke styrke er, at der år efter år er så mange løbere, der deltager i det. Deltagerantallet ligger på ca. 3500, og det er altså lidt af en bedrift, når man tager i betragtning, hvor mange andre løb der findes rundt omkring – løb, hvis ruter oftest er noget nemmere at overkomme.
Ruten består af flere kuperede sløjfer, der alle har udgangspunkt i Aabenraa by. På maratondistancen møder man fem store bakker (50-75 højdemeter pr. stk.). Løbet er traditionelt blandt de danske motionsløb, der tiltrækker allerflest deltagere.
kulinarisk sydfyn
Svendborg
Juni 2019
Hvert år i juni er Svendborg vært for Kulinarisk Sydfyn, et fødevaremarked der fylder hele midtbyen. Der er masser af smagsprøver og engagerede udstillere, der gerne fortæller historien
N-Bar på Roskilde festival
Cocktail Bar d.3.-8. juli 2019
For andet år I træk håber vi på at Naturmælk får sin helt egen bar på Roskilde Festival, ses vi på N-Bar til en mælke cocktail (med alkohol eller uden)…. Du finder os i Art Zone, mellem Orange scene og Arena.
|
|||||||||||||||||
Projekt ”Økonomisk bæredygtig mælk fra Rød Dansk Malkerace (RDM-70) – Den Røde Ko Naturmælk gennemfører i efteråret 2017 projekt ”Den røde Ko”. Projektet er søgt til bevaringsarbejdet med gamle danske husdyr – og plantegenetiske ressourcer. Det er Bevaringsudvalget under Miljø og Fødevareministreriet, Landbrugsstyrelsen der bevilliger. Formålet med vores projekt er at arbejde for at bevare de gamle husdyrracer og deres gener, gennem udvikling af en bæredygtig mejeriproduktion. Projektet tager udgangspunkt i Jens og Stig Benzons besætning på 120 RDM-70 køer som står på Rendebjerggaard på Fyn. Projektet vil gennem analyser af mælken, udarbejdelse af et forskningsreview, og en gennemførelse af en markedsanalyse give anbefalinger til hvilke mulige nicheprodukter det vil være bedst at udvikle på basis af mælken fra RDM-70. I projektet arbejder Naturmælk sammen med Aarhus Universitet og SEGES.
|
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
En økologisk fusion. Øllingegaard og Naturmælk går sammen om at lave fremtidens ”Økologiske Mejerier”.
Under navnet ”De Økologiske Mejerier” samles aktiviteterne i Øllingegaard og Naturmælk for at fremtidssikre lokale økologiske mejeriprodukter til det danske marked og de danske forbrugere, da fremtidens fødevarebevidste forbrugere kommer til at stille endnu større krav til økologiske produkter, end vi ser i dag.
Øllingegaard og Naturmælk har igennem længere tid talt om mulighederne for et tættere samarbejde, hvilket nu bliver en realitet – et par af spydspidserne indenfor økologisk mejeriproduktion har hermed valgt en sammenslutning. Fusionen fremtidssikrer 2 selvstændige mejerier med egne produktioner og selvstændige brands, men med en fælles ledelse og en fremtidig styrke til gavne såvel forbrugerne som andelshaverne.
”Fusionen vil bl.a. sikre en fremtidig økologisk mælkeproduktion på – og omkring Øllingegaard, ligesom den store mængde af økologisk mælk, der ligger omkring Naturmælk, der dermed kan være med til at understøtte udbygning af produkter i samarbejde med vores nu sjællandske venner” lyder det fra en glad mejerichef Leif Friis Jørgensen i Sønderjylland.
”Øllingegaard, som i mere end 25 år har været fondsejet, har på mange områder været med til at præge mælkemarkedet med nytænkende produkter som ”15-timers mælk” og ”nærhedsprodukter” fra producent til forbruger og meget mere. Det er glædeligt at fremtidige ønskelige krav til optimering af økologikravene, nu kan sikres via fusionen med Naturmælk”, udtaler advokat Knud Foldschack på vegne Solhvervfonden.
”Det er min opfattelse, at fusionen med Naturmælk vil skabe et stærkt 100% økologisk mejeri, der vil være med til at gøre både Naturmælk og Øllingegaard endnu stærkere i markedet og mere attraktive for alle kunder. Jeg har været glad for min tid på Øllingegaard Mejeri – det har været meget spændende og lærerigt at arbejde med økologiske højkvalitetsprodukter. Jeg ser frem til at hjælpe det nye selskab godt i gang, og overlader herefter trygt ledelsen til mejerichef Leif Friis Jørgensen”, udtaler direktør på Øllingegaard Steen Jespersen.
Fusionen er en realitet pr. d. 01.01.2017.
Kontaktinfo: Naturmælk Øllingegaard Leif Friis Jørgensen, direktør Knud Foldschack, bestyrelsesformand (Tlf. 29250610) (Tlf. 24616061) Frode Lehmann, bestyrelsesformand (Tlf. 20451640) |
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
Øko-køerne lukkes på græs på søndag
De økologiske køer viser deres bedste dansetrin frem på søndag d. 17. april, når 80 øko-gårde landet over inviterer til Økodag. Endnu flere køer kan se frem til at komme på græs i fremtiden. I alt 44 mælkeproducenter er lige nu ved at blive økologer. To af de kommende øko-mælkeproducenter er med til at åbne stalddørene ved den officielle åbning af Økodag på Østerlykke ved Rødding i Sønderjylland.
Knap en kvart million danskere delte øko-køernes begejstring sidste år, da køernes forårsfest løb af stablen. Og på søndag er det igen tid til at fejre, at de økologiske køer får græs under klovene. I alt inviterer 80 øko-gårde over hele landet til Økodag, hvor man kan opleve de økologiske køer danse.
– De mange tusinde gæster, som deltager i Økodag, får med egne øjne at se, hvilken forskel de gør, når de køber øko-mælk: De er med til at slippe køerne fri. Køernes kåde forårsløb er et livsbekræftende syn. Når man ser deres begejstring over at blive lukket ud på marken i det fri, kan man ikke være i tvivl om, at det er dér, de hører til. Det burde være alle køer forundt at komme ud på græs, siger Per Kølster, formand for Økologisk Landsforening.
Alle økologiske køer kommer på græs i sommerhalvåret, og Per Kølster glæder sig derfor over, at mange mælkeproducenter lige nu overvejer eller er i gang med at lægge om til økologi.
44 mælkeproducenter er i gang med omlægning Mange flere køer kan se frem til et sommerhalvår under åben himmel i fremtiden. Ifølge mejerierne, er 44 mælkeproducenter lige nu i gang med at lægge om til økologi eller starte op som økologer – svarende til en ca. 11 procent stigning i antallet af økologiske malkekvægsbedrifter i forhold til 2015. Mejerierne forventer således at øge produktionen af øko-mælk betragteligt for at imødekomme efterspørgslen på økologisk mælk og andre mejeriprodukter fra ind- og udland.
Yderligere er mejerierne i kontakt med mere end 50 landmænd, som har vist interesse for at blive økologiske mælkeproducenter og i øjeblikket overvejer, om de skal tage skridtet.
Øko-interessen er således i top. Derfor har Økologisk Landsforening inviteret to af de kommende økologiske mælkeproducenter med til at klippe snoren til øko-køernes frihedsløb ved den officielle åbning af Økodag. Det foregår hos Laust og Stinne Stenger på Østerlykke ved Rødding i Sønderjylland.
Oplev, hvor øko-mælken kommer fra – Økodag er både køernes og danskernes forårsfest. Det er en mulighed for at vise sine børn og børnebørn, hvor den økologiske mælk kommer fra. Det er en rigtig hyggelig og sjov dag på landet for hele familien, hvor man får et førstehåndsindtryk af, hvordan økologiske landmænd driver et landbrug med respekt for dyrene og med hensynstagen til vores fælles natur og grundvand, siger Birgitte Nygaard, projektleder i Økologisk Landsforening.
Find dine lokale Økodag-værter på www.økodag.dk og læs mere om, hvad der sker på de enkelte gårde. Gårdene holder åbent mellem kl. 10 og 14 den 17. april, og stalddørene slås op præcis kl. 12 over hele landet.
Økodagen gennemføres af Økologisk Landsforening i samarbejde med de økologiske mejerier Arla, Naturmælk, Thise Mejeri, Them, Øllingegaard, Hansens Mejeri, Løgismose og Gläserne Molkerei/Vest Mælk.
Hent gratis pressefotos fra Økodag
De to omlæggere, der deltager i åbningen af Økodag, er Søren Plougstrup Pedersen, Ribe, og John Korsgaard, Fjerritslev. De har startet omlægning i henholdsvis april og september 2015. Begge er tilgængelige for pressen på Økodag. Det samme er Økologisk Landsforenings formand, Per Kølster.
For yderligere oplysninger: Per Kølster, formand, Økologisk Landsforening, tlf. 2222 0737, pk@okologi.dk Søren Plougstrup Pedersen, omlægger, Ribe, tlf. 21 15 30 42 John Korsgaard, omlægger, Fjerritslev, tlf. 22 20 36 04 Birgitte Nygaard, projektleder, Økologisk Landsforening, tlf. 30328733 – bny@okologi.dk Line Skouboe, pressemedarbejder, Økologisk Landsforening, tlf. 8732 2714 / 2442 6952 – lsk@okologi.dk
|
|||||||||||||||||
Biofach 2016Naturmælk var repræsenteret af Uhrenholdt på den danske fællesstand på Biofach i Nürnberg – hvor vores fødevareminister Eva Kjer Hansen stod for den officielle åbning. En messe, der er mangfoldig: 77 lande er repræsenteret på ØKO-messen og med deltagelse af over 2500 internationale udstillere.
|
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
Fælles ansvar for naturen: Naturmælk har nu bistader på deres gårdeHos Naturmælk har landmændene nu bistader på gårdene. Det sker som en del af en større indsats fra andelsmejeriets side, for at sikre biodiversiteten på og omkring de enkelte gårde, men også i erkendelsen af et medansvar for naturen omkring os. Bistaderne er blevet standard på Naturmælks gårde, der lige nu tæller 32 andelshavere i Syd- og Sønderjylland. Det sker for at sikre muligheder for Danmarks bestøvere og dermed også for at sikre overlevelsesgraden for bierne. ”Bier klarer sig bedst, når de bor i områder, hvor der ikke er anvendt sprøjtegifte på markerne. Det er her de har bedst adgang til føde, på lige fod med andre insekter. Som økologer har vi en stor mangfoldighed i floraen på vores marker, og derfor kan vi også være med til at bidrage til en mere spændende honning.” Forklarer bestyrelsesformand og landmand hos Naturmælk Frode Lehmann. Udsigt til mere dansk, økologisk honning Skrappe regler for økologisk honning Fakta: Truslen mod bierne. Fakta: Naturmælk For mere info kontakt ![]()
|
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
Første netværksarrangement blev en succes. For første gang blev der afholdt et netværksarrangement for Kokkelandsholdets sponsorer, og der er vist ingen tvivl om, at det var en dejlig eftermiddag og aften, vi havde sammen. Se alle billederne på vores facebookside: https://www.facebook.com/naturmaelk
|
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
OPSIGTSVÆKKENDE FUND AF STORMANDSGRAVDer er fundet et enestående arkæologisk fund på en mark i Sneum. Et broncekar med indhold fra den romerske jernalder. Ikke siden 1960érne har man i sydjylland fundet noget lignende. Se indslag fra tvsyd på linket herunder: Her viser de arkæologer, som næsten ikke kan få armene ned. Udgravningen er i fuld gang. Se tv klip her:
|
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
Så kommer der nye yoghurtvarianter på hylderne i Føtex og Bilka. I morgen tirsdag lanceres de 4 nye frugtvarianter. Smag selv. Hvilken er din favorit? |
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
Nu relanceres vores double cream i et nyt design. Signatur bliver vores nye premium serie, som består af vores mest unikke produkter. Håber I tager godt imod den ” nye ” familie. Double cream fås bl.a. i Superbest butikker, i hele landet. |
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
Årets gourmetpris i kategorien andre mejeriprodukter vandt vi NATURMÆLK med vores Økologiske Jersey HøMælk. En Gårdmælk der fremstilles på basis af vores leverandør Peter Madsens jerseykøer og som bruges til frisk mozzarella fremstilling på Restaurant Bæst i København. “Super stærkt produkt. Der er noget unikt over mælkeoplevelsen.”
http://www.foodcontest.dk/Produkter/Mejeri/Gourmet.aspx# |
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
Højt humør hos Naturmælk på Food Festival
|
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
”Her oppe i Århus kan vi godt lide ost. Især, hvis den er gratis”. Sådan lød en af de mange kække bemærkninger, som Naturmælks tremands-team blev mødt med, da de i weekenden 5.-7. september præsenterede Naturmælks oste på Food Festival i Århus. For mens hovedparten af mejeriets 70 medarbejdere og 30 leverandører festede til ære for den veloverståede høst hjemme i Tinglev, så fortsatte ægteparret Grethe og Klaus Gierl samt Frede ?? deres sommerturne for mejeriet. Indtil videre har de nemlig præsenteret oste både på dyrskuer, til Kongelig Classic sejlstævne i Åbenrå, Tønder Festival og Kulinarisk Sydfyn i Svendborg. ”Men Food Festival er nu speciel, fordi det er den største og flotteste,” siger Grethe Gierl, som sælger små tapas-tallerkener, hvor gæsterne får fire stykker ost sammen med et par kiks til 25 kroner. Og salget går fornuftigt, selvom de fleste nøjes med at få den gratis version ovre i salgsvognen, hvor Klaus Gierl og Frede ?? står. ”Her kan vi næsten ikke nå at skære smagsprøver på høosten ud, inden de er væk,” fortæller Klaus Gierl, som sammen med ostekniv og et stort smil på læben har travlt med at forklare om høostens historie, urterne på markerne og alle de andre ting, der gør Naturmælks oste specielle. Også direktør Leif Friis Jørgensen nåede forbi Århus sammen med en gruppe udenlandske journalister, inden han skulle suse hjem for at være med til høstfesten. ”Vi er med, når der er fest og mulighed for at mødes med kunderne. Heldigvis har vi et stort netværk af lokale foreninger og frivillige, som hjælper os med vores arrangementer,” lød det fra direktøren. Når weekenden er omme forventes i omegnen af 30.000 gæster at have besøgt Food Festival. Og ganske mange af dem har smagt høost, røget gouda og andre klassikere fra Naturmælk.
Læs mere om Food Festival her
Af WINTHER COMMUNICATION -journalistik og kommunikationsrådgivning – speciale: Mejeristof – fødevarer og landbrug. -en del af iværksættergruppen Inkubator i Agro Food Park |
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
Økologisk SKYR med 0,2 g fedt/10 g protein fåes nu i 2 og 5 kg´s spande |
|||||||||||||||||
Mælk, ost og samarbejde – en prisværdig blanding!
Mejeribrugets Samarbejdsforum overrakte onsdag d.2 april 2014 årets samarbejdspris for 2013.
” At vi som en lille aktør i mejeribranchen får denne pris, værdsætter vi højt ” udtaler Leif Friis Jørgensen, der fortsætter ” og prisen er faktisk et kendetegn på at vi som mejeri er en homogen enhed, når vi også ser på samarbejdet mellem ledelse-og medarbejder siden.” Tillidsmand Jes Juhler er enig i den betragtning og tilføjer: ” Vi har reelt set ikke de store problemer, da vores udgangspunkt er sund fornuft i måden at kommunikere og agere på, og mange mindre problemstillinger kan i hverdagen løses over en god kop kaffe”
Så fejrer vi her til formiddag, at vi har vundet Mejeribrugtes Gourmetpris 2013 for vores biodynamiske hømælk.
DM i HØ,07-09-13 Weekendens afvikling af DM i HØ resulterede i 2 superplaceringer til 2 af Naturmælks leverandører. Således gik 2.pladsen i kategorien” marktørret hø” til Frode Hjort Gregersen og 2.pladsen i kategorien “ladetørret hø” til Jejsing Demeter . – Hø er i de seneste 50 år blev fortrængt som det primære grovfoder i landbruget. Det er synd, for at tørre græs til hø er faktisk den bedste måde at bevare det friske græs’ gode ernæringsegenskaber og smag. Samtidig får mælk fra køer, der lever af hø i stedet for ensilage, en anden kvalitet, der kan udnyttes i fx osteproduktion, siger Thorkild Nissen, der også var dommer i hø-konkurrencen. Dommerpanelet bestod foruden Frank Erichsen og Thorkild Nissen af Per Kølster, agronom, brygger og formand for Økologisk Landsforening, Marko Hansen, kok hos Rødder, Nils Erik Nilsson, landmand og formand for Thise mejeri og Sisse Budtz, kok og ejer af restaurant L’estragon. Dommerpanelets beskrivelser af vinderhøet: Ladetørret hø: Mange forskellige planter, kraftig duft af kamille, blød i konsistensen, forskellige urter, god biodiversitet, ville være god til fisk, toner af mynthe.
Marktørret hø: Toner af lakrids og tobak, en del kløver, fin duft og struktur, let fordøjelig.
|
|
Vi har brug for at alle støtter op og be´r om DIN hjælp!
Naturmælk har sagt ja til at være en af de 6 virksomheder i Syd- og Sønderjylland, der indtil d.26 Maj 2013 vil samle penge ind til Familier med kræftramte børn – penge der ubeskåret går videre til børnene og deres rekreationssted Anselot ved Silkeborg.
Vi er ved at arrangere mange ting alt fra støtte middage på Krusmølle i løbet af perioden, støtte indsamling, tombola på Gram slot havefestival i weekenden 24-26/05-13, ost og vinsmagningsaftner på Naturmælk og flere andre gode initiativer der har et formål: At samle penge ind til børnene.
Du kan give dit bidrag og vise din støtte!
Du kan sætte penge ind på denne konto, der er oprettet til arrangementet i Sydbank:
Reg.nr. 8065, konto nr. 1361224
Vi er taknemmelige for alle beløb der indsættes, og som sagt 100% går ubeskåret videre til børnene fra familier med kræftramte børn.
Så støt en god sag- vi har taget stilling.
|
NATURMÆLK sponsor ved DM for ernæringsassistenter!
DM samler de mest talentfulde elever fra erhvervsuddannelserne, herunder ernæringsassistentuddannelsen. Målet er at motivere de unge til at skærpe deres i forvejen høje faglige niveau og vise folkeskoleelever ernæringsassisstentuddannelsens mange muligheder.
Det er fagligt udvalgs mål med deltagelsen i DM at sætte fokus på den høje faglighed.
Som sponsor er vi med til at give de unge en god uddannelse og øge tilgangen til erhvervsuddannelserne. Vi får mulighed for at påvirke de unge og deres karriereplaner og får chancen for at fange opmærksomheden hos de mere end 20.000 besøgende – herunder fremtidige ansatte og forbrugere. Og ikke mindst styrke vores netværk blandt lærere og ledere fra erhvervsskolerne samt møde branchens folk, der møder op med elever.
Se filmen her: http://www.youtube.com/watch?v=bsR6vT0OWRg
Naturmælk afliver ikke tyrekalve:

Smag, smil og gummistøvler:
Høstfest hos Naturmælk:

ØKODAG – Slip køerne fri:
