Grønskålspandekager
Ca. ??
Ingredienser
250 g kogt, hakket grønkål fra Sønderjydsk Kål
3 æg
4 dl mælk
150 g hvedemel
1/4 – 1/2 tsk stødt spidskommen
1 tsk salt
1/2 tsk peber
smør
Fremgangsmåde
Slå æggene ud i en skål og pisk dem med mælk, sigtet hvedemel, spidskommen, salt og peber. Vend den optøede grønkål i dejen. Smelt lidt smør på panden, kom et par skefulde dej på og bred dem ud på panden med en palet. Bag pandekagerne i 1-2 minutter på hver side.
Serveringsforslag
Grønkålspandekager kan anvendes til både forret, hoverret, buffet og madpakke. Det kommer helt an på, hvad der kommes i. Grønkålspandekager med kødsauce, kylling i karrysauce, salat, stuvet fiskeret eller som forret med cremefraiche dressing, laks, parmaskinke eller bresaola.