Creme Brûlée & Rabarber kompot
Ca. ??
Ingredienser
Crème Brulée:
1/2 liter fløde fra Naturmælk
5 æggeblommer
100 gr. sukker
1 vanille stang
lidt jordbær
Rabarber kompot med flødeskum:
2 rabarber strænger
50 gr. sukker
2 jordbær
200 ml fløde fra Naturmælk
Pandekage med appelsinsmør:
1/2 liter let-, eller minimælk fra Naturmælk
5 æg
100 gr. sukker
125 gr. smør
125 gr. mel
3 spsk. appelsinmarmelade
20 ml. vand
100 gr. smør
Crème Brulée:
Pisk æggeblommer sammen med sukker og tilsæt vanille og fløde. Hæld massen i glas og bag i 35 min. ved 100ºC.
Sæt dem på køl og læg jordbær på. Drys med lidt flourmelis.
Rabarber kompot med flødeskum:
Skræl rabarberen, skær dem i små stykker. Drys sukker på jordbær og rabarber. Kom det hele i en gryde og kog ved svag varme indtil man får en lækker kompot.
Pisk fløden til flødeskum og tilsæt sukker. Sprøjt flødeskum oven på rabarberkompotten.
Pandekage med appelsinsmør:
Pisk sukker, æg og mel sammen og tilsæt varm smør og mælk.
Bag pandekagen på en varm pande.
Blend appelsinmarmelade og vand indtil konsistensen er som sirup.
Hæld siruppen i en gryde eller pande og varm det op. Tilsæt smør i små tern under piskning.
Varm pandekagen i ovnen og hæld appelsinsaucen over pandekagen.
Anret desserten på en tallerken.