Creme Brûlée & Rabarber kompot

Ca. ??

Ingredienser

Crème Brulée:


1/2 liter fløde fra Naturmælk


5 æggeblommer


100 gr. sukker


1 vanille stang


lidt jordbær


Rabarber kompot med flødeskum:


2 rabarber strænger


50 gr. sukker


2 jordbær


200 ml fløde fra Naturmælk


Pandekage med appelsinsmør:


1/2 liter let-, eller minimælk fra Naturmælk


5 æg


100 gr. sukker


125 gr. smør


125 gr. mel


3 spsk. appelsinmarmelade


20 ml. vand


100 gr. smør

Crème Brulée:

Pisk æggeblommer sammen med sukker og tilsæt vanille og fløde. Hæld massen i glas og bag i 35 min. ved 100ºC.
Sæt dem på køl og læg jordbær på. Drys med lidt flourmelis.

Rabarber kompot med flødeskum:

Skræl rabarberen, skær dem i små stykker. Drys sukker på jordbær og rabarber. Kom det hele i en gryde og kog ved svag varme indtil man får en lækker kompot.
Pisk fløden til flødeskum og tilsæt sukker. Sprøjt flødeskum oven på rabarberkompotten.

Pandekage med appelsinsmør:

Pisk sukker, æg og mel sammen og tilsæt varm smør og mælk.
Bag pandekagen på en varm pande.
Blend appelsinmarmelade og vand indtil konsistensen er som sirup.
Hæld siruppen i en gryde eller pande og varm det op. Tilsæt smør i små tern under piskning.
Varm pandekagen i ovnen og hæld appelsinsaucen over pandekagen.
Anret desserten på en tallerken.