1 krone til at sætte en ny standard

1 krone, fra salget af hver liter Naturmælks Gårdmælk, går direkte til at understøtte bæredygtige tiltag hos Naturmælks landmænd, der skal sikre den fortsatte udvikling hen imod en mere klimavenlig og bæredygtig mælkeproduktion med et fokus høj dyrevelfærd.
 
Økologisk Gårdmælk
en spydspidsmælk fra gårde, der tager et aktivt valg for bedre dyrevelfærd og klima.
 
Naturmælks Gårdmælk kalder vi en spydspidsmælk, da den er startskuddet en ny bevægelse blandt vores landmænd, en mælkebevægelse, som træffer aktive og målrettede valg om at styrke økologien, dyrevelfærden og biodiversiteten, altid med et helt ekstraordinært øje for klimaet.
 
Vi kalder det mælkebevægelsen.
 
Den første mælk er fra Kroghsminde i Sydvestjylland, hvor landmand Jens Krogh er lykkedes med at reducere gårdens klimabelastning gennem et målrettet arbejde med kulstofbinding, foderudnyttelse og energioptimering. Desuden er der opsat en vindmølle og etableret et biogasanlæg. Dyrevelfærden gården er godkendt af Dyrenes Beskyttelse og har opnået det højeste niveau i Hjerteordningen og dermed tildelt de 3 hjerter som symbol herpå.
 
De visionære landmænd, der bliver en del af mælkebevægelsen, er de, der sikrer en fortsat udvikling hen imod et mere klimavenligt landbrug. Altid med en stærk ambition indenfor dyrevelfærden samt biodiversiteten gården.