Vandbakkelser med Hodde Kristian fra Naturmælk

Ca. 24. Stk.

Ingredienser

1 dl. Vand


150 g. Hvedemel


30 g. Smør fra Øllingegaard


2 stk. Æg


50 g. Revet Hodde Kristian fra Naturmælk


50 g. Ristede og saltet peanuts


1 knivspids salt

Ost rives groft.
Peanuts hakkes i mindre stykker.
Vand og smør koges op i en lille gryde.
Mel sigtes i, mens der røres omhyggeligt og melbollen bages godt af.
Gryden tages af varmen og køler lidt af.
Æggene blandes sammen og tilsættes melbollen lidt efter lidt, under konstant omrøring.
Massen røres med grydeske til den er jævn og skinner let.
Ost og peanut blandes i dejen.
Dejen sættes, med skeer, på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bages i forvarmet ovn uden varmluft v 200˚ C. I ca. 12 min. Til de er gyldne og holder faconen. Det er vigtigt at ovnen ikke åbnes før, da vandbakkelserne derved kan falde sammen.