Skrædderduelse

Ingredienser

500g røget flæsk


2 1/2 dl. Yoghurt naturel eller cremefraiche


1 kg. kartofler


150 g løg


2 1/2 dl. mælk


1 kg. nye kartofler

Flæsket skæres i terninger og steges på panden. Hæld lidt af fedtet fra og tilsæt løg i tern.
Når løg og flæsk er færdigstegt, tilsættes yoghurten og mælken lidt af gangen.
Når sovsen er kogt lidt ind er den klar til servering (er den for tynd kan den jævnes lidt).
 
Serveres med nye kartofler, syltede græskar eller rødbeder.
 
En skøn gammel ret som tager 10 min at lave. Man kan evt. spise et stykke ristet rugbrød til. Er der kun voksne omkring middagsbordet, så kom en hvid sild på nogle isterninger, og server is kold sild, varm skrædderduelse, nye kartofler og en snaps… JA……så bliver det ikke bedre.
 
Opskrift af Nina Loff, KRUSMØLLE
 
Besøg Fru Loff’s Cafe, KRUSMØLLE, Krusmøllevej 10, Aabenraa, Se mere på http://www.krusmoelle.dk/da/cafe.html