perlespelt risotto med peberfrugt og høos gratineret kulmule

Ingredienser

4 dl perlespelt


7 dl kogende hønsebouillon


150 g friskrevet Høost fra Naturmælk


4 dl fløde fra Naturmælk


1 rød peberfrugt


1 skalotteløg


4 stk. kulmule fileter


2 dl fløde fra Naturmælk


en lille smule safran

Skyl perlespelt i rigeligt vand. Svits peberfrugt, skalotteløg og perlespelt i lidt oliven olie i ca. 2 min. Tilsæt den kogende bouillon lidt af gange under omrøring. Tilsæt bouillon ca. hver anden minut, indtil det er opsuget og perlespelten har en god konsistens. Smag til med salt og peber.
 
2 dl fløde tilsættes og der røres godt rundt.
 
Steg kulmulen på en pande ved lav varme. Smag til med salt og peber. Læg nogle tynde skiver ost på overfladen af rødfisken og gratinèr den i oven ca. 3-4 min.
 
Hæld resten af fløden i en gryde og bring det i kog. Tilsæt salt, peber og safran, og kog den ned til en cremet konsistens. Anret på tallerkner.