Kærnemælkskoldskål med citron og vanille

Ingredienser

½ l Naturmælk økologisk kærnemælk


½ l Naturmælk økologisk ymer


4 friske æg


kornene fra 1 vanillestang


skallen fra en økologisk citron


1½ dl rørsukker

Vanillekornene skrabes ud og blandes med lidt af sukkeret. Citronskallen rives fint og alt blandes sammen i en stor skål.
Lad koldskålen trække en times tid i køleskabet, så smagen fra vanillen og citronen rigtigt kan trænge ud i koldskålen.

I går (d. 21. april 2013) tog min bror og jeg vores cykler og drog til Økodag hos Ingelise & Thomas Helle på Kærhave i Tjæreborg.
Det var en virkelig hyggelig dag sammen med at fejre at nu skulle køerne altså på græs efter en lang vinter inden døre. Jeg vil på vegne af min bror og også mig selv sige mange tak for en fantastisk dag, hvor vi blev bekræftet i at økologi er vejen frem.

Som del af takken vil jeg dele en opskrift på en virkelig lækker koldskål, som minder mig om en skøn lun sommeraften.

Med mange venlige hilsener

Michael Kragh Nielsen
Bramming