ØKODAG 2021

ØKODAG ER KØERNES FORÅRSFEST – Søndag d. 18 april 2021

Mange danskere tager hvert år hele familien med på landet en søndag i april. Her er vi fælles om at lukke de økologiske køer på græs for første gang efter en lang vinter i stalden. Højdepunktet er kl. 12.00, hvor de økologiske landmand åbner stalddørene til de forårskåde køer. Under stor tiljublen af de mange tilskuere, løber, hopper og danser køerne ud under åben himmel på de forårsgrønne græsmarker.

Økodag er ikke alene køernes forårsfest. Over årene er det også blevet danskernes forårsfest. Økodag er Danmarks største nationale økologiske event, som tiltrækker mere end 200.000 danskere.

Det Sønderjyske Fællesdyrskue, Aabenraa:

Aabenraa Dyrskueplads

Afholdes d. 28. og 29. maj 2021

Et væld af oplevelser 

Publikum på Det Sønderjyske Fællesdyrskue kan se frem til mange oplevelser af varierende art. Dyrskuet er altid klar med forskellige arrangementer og konkurrencer samt udstillere der er klar til at besvare alle jeres spørgsmål.

Dyrskuet indeholder noget for alle, lige meget om det er den professionelle landmand eller folk uden kendskab til landbruget.

Læs mere på: https://dyrskuet.dk

 

Aabenraa bjergmarathon

Aabenraa Bjergmarathon afholdes  juni 2021

Her er der Naturmælk kakaomælk, når løberne kommer over målstregen.

Bjergløb kan tiltrække løbere, fordi ruterne er krævende. Men de kan også skræmme løbere væk – af samme grund. I Aabenraa er tingene gået op i en højere enhed. Aabenraa Bjergmarathon byder på både hårde bakker – og tusinder af deltagere.Aabenraa Bjergmarathon er blevet afviklet siden årtusindskiftet og ruten er karakteriseret af få, men lange stigninger. Stigningerne, hvoraf den skrappeste ligger på Hjarupvej, er placeret på fire sløjfer, som alle har udgangspunkt i Aabenraa by. Maratonløberne skal løbe alle fire sløjfer, mens dem, der løber kortere distancer, kan nøjes med en eller to sløjfer.

Men trods den spændende rute er det ikke dén, der gør Aabenraa Bjergmarathon til noget enestående. Løbets unikke styrke er, at der år efter år er så mange løbere, der deltager i det. Deltagerantallet ligger på ca. 3500, og det er altså lidt af en bedrift, når man tager i betragtning, hvor mange andre løb der findes rundt omkring – løb, hvis ruter oftest er noget nemmere at overkomme.

Ruten består af flere kuperede sløjfer, der alle har udgangspunkt i Aabenraa by. På maratondistancen møder man fem store bakker (50-75 højdemeter pr. stk.). Løbet er traditionelt blandt de danske motionsløb, der tiltrækker allerflest deltagere.

Læs mere på: https://bjergmarathon.dk

kulinarisk sydfyn

Svendborg

Juni 2021

Hvert år i juni er Svendborg vært for Kulinarisk Sydfyn, et fødevaremarked der fylder hele midtbyen. Der er masser af smagsprøver og engagerede udstillere, der gerne fortæller historien.

Læs mere på: https://kulinarisksydfyn.dk

N-Bar på Roskilde festival

Cocktail Bar d. 30. juni. – 3. juli 2021

For tredje år har Naturmælk sin helt egen bar på Roskilde Festival, ses vi på N-Bar til en mælke cocktail (med alkohol eller uden)…. Du finder os i Art Zone, mellem Orange scene og Arena.

Høstfest hos naturmælk

Naturmælk, Gerrebækvej 24, Tinglev

AFLYST 2020

Vi ses d. 4 september 2021

Traditionen tro afholdes der den 1. lørdag i september Høstfest for hele familien på Naturmælk i Tinglev, Sønderjylland. Her er der denne dag et væld af aktiviteter, MGP stjerner, der står for den musiske del og oplevelser for alle sanser. 

ØKODAG – Slip køerne fri:

Det Sønderjyske Fællesdyrskue

Aabenraa Bjergmarathon

Roskilde Festival : 

Høstfest hos Naturmælk: